ремонт и сервиз
      

За нас

Промоция на месеца Фирма "Влади 95" - Влади Наумов е основана месец март 1995 година в София и е специализирана в ремонта и сервизното обслужване на шевните машини - битови и професионални.

Битовите шевни машини се ремонтират на място при клиента или в сервиза на фирмата. Всяка една машина получава три месеца реално гаранционно обслужване за механиката и вложените части !

Професионалните шевни машини се ремонтират както на бройка, така и на абонаментен принцип.

Фирма "Влади 95" търгува с шевна техника - индустриални и битови шевни машини, гладачна и кроячна техника, шевни игли и резервни части. Фирмата компетентно консултира клиентите си в избора и покупката на шевни машини и оборудване.

Фирма "Влади 95" разполага с консумативите и частите за основните модели битови шевни машини, благодарение на дългогодишното си сътрудничество с официалните им вносители.

Фирма "Влади 95" е представителство и сервиз на швейцарската марка шевни машини "Elna".

Основана 1940 година, "Еlna" е добре известна европейска марка,
призната от водещите специалисти в шивашката промишленост,
благодарение на своето качество, иновации и съвременен дизайн. Шевните машини "Elna" са символ за удобство, лесна употреба,
здравина и коректно сервизно обслужване.

Великденски промоции от Еlna !

Моля, предварително да се чуем и уточним с клиентите, решили да донесат машина за ремонт в сервиза или да закупят нова Elna, шевни игли или аксесоари !

 
Vladi95.com Vladi95.com Vladi95.com elna.com elnapress.com Vladi95.com vladi95 vladi95@gbg.bg vladi95 Vladi95.com